- Kvalitetsprodukter til gartnerier og landbrug med specialafgrøder

- Tæt samarbejde med vores leverandører​

- Udfører løbende kvalitetssikring

Krydderurter og andre småplanter leveres

​Som erfaren og professionel distributør leverer vi hos JKS-Danmark økologiske frø i form af blomsterfrø og grøntsagsfrø samt krydderurter og småplanter i Greve nær Roskilde, samt resten af landet.

Vi kan og vil ikke gå på kompromis med den høje standard, som vi har været kendt for lige siden etableringen af virksomheden. Derfor tilbyder vi kun sunde og friske frø, urter og planter.

Småplanter og krydderurter i høj kvalitet

Vores mange kunder, som typisk er gartnerier og landbrug med specialafgrøder, stiller store krav til os og vores leverandører. Derfor er det ekstra vigtigt, at vi sørger for, alle planter og krydderurter er i orden. Vi forlanger høj kvalitet og plantesundhed, da det giver de bedste produkter og de mest tilfredse kunder.

Vores samarbejdspartnere er dygtige leverandører, som vi ved, vægter kvalitet lige så højt som os selv.

Alle krydderurter og småplanter transporteres naturligvis med temperaturkontrol.​

​​Vi kan blandt andet tilbyde følgende:

  • Potteplanter
  • Sommerblomster
  • Stauder
  • Krydderurter
  • Grøntsager
  • Og mange flere

Kontakt os for mere information

​Vi har specialiseret os i nicheprodukter og kan derfor i langt de fleste tilfælde også være behjælpelige, hvis du har en særlig efterspørgsel.

Lad høre fra dig allerede i dag, så vi hurtigst muligt kan levere de småplanter eller krydderurter, du ønsker. Ring allerede til os nu på telefon 64 47 13 00 eller send os en mail på j-rose@seedcom.dk.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

INFO​

Seedcom A/S

CVR: 28109903