- Kvalitetsprodukter til gartnerier og landbrug med specialafgrøder

- Tæt samarbejde med vores leverandører​

- Udfører løbende kvalitetssikring

Grøntsagsfrø leveres i højeste kvalitet

​Hos JKS-Danmark arbejder vi hele tiden på at levere de bedst mulige produkter til vores kunder, som oftest er gartnerier og landbrug med specialafgrøder. Det gælder uanset hvilke økologiske frø, der er tale om.

Vi leverer grøntsagsfrø, krydderurter, småplanter eller blomsterfrø i Greve nær Roksilde, samt resten af landet. Som professionel distributør af økologiske grøntsagsfrø er det altafgørende, at vi kan levere sunde og robuste sorter, der giver et højt udbytte og er nemme at høste.

Vi leverer kun sunde grøntsagssorter

Modstandskraft mod sygdomme og skadedyr er højt prioriteret i den forædling, som vores grøntsagsfrø har gennemgået. Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde kvalitetssorter med et højt indhold af vitaminer og andre vigtige stoffer. Derfor har vi løbende kvalitetskontrol, så du altid er garanteret nogle af de bedste produkter på markedet.


​Vi har meget på lager, men efterspørger du mere specielle grøntsager, er det en god ide at kontakte os i tide, så vi kan nå at hente det hjem.​Kontakt os angående levering af grøntsagsfrø

Vi har mere end tyve års erfaring i branchen og kan tilbyde kyndig rådgivning uanset opgavetype og omfanget af din bestilling.

​Kontakt os på telefon 64 47 13 00, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med levering af billig grøntsagsfrø, småplanter eller sommerfrø. Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail

 j-rose@seedcom.dk

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

INFO​

Seedcom A/S

CVR: 28109903