- Kvalitetsprodukter til gartnerier og landbrug med specialafgrøder

- Tæt samarbejde med vores leverandører​

- Udfører løbende kvalitetssikring

Blomsterfrø og sommerblomster leveres

​Hos JKS-Danmark leverer vi blomsterfrø og sommerblomster til gartnerier og landbrug med specialafgrøder i Greve nær Roskilde, samt resten af landet.

Vi tilbyder blandt andet:

​Hurtig levering af blomsterfrø

Blomsterfrø leveres i såvel forarbejdede former (sorteret, bejdset, primed og så videre) som ubejdset. Nogle arter og sorter kan også leveres som økologisk avlede frø. Har du specifikke ønsker til blomsterfrø, grøntsagsfrø eller andre krydderurter, sørger vi for at skaffe det hjem. 

Gennem vores mange år i branchen har vi specialiseret os i nicheprodukter, hvilket betyder, at vi kan klare langt de fleste forespørgsler.​ Vi sætter vores kunders ønsker i centrum og er altid villige til at strække os ekstra langt for at hente lige præcis det hjem, du efterspørger.​

Kontakt os og få et tilbud

Vi har gode og dygtige samarbejdspartnere i både Danmark og resten af verden, så du er garanteret en effektiv arbejdsproces, når du skal bestille blomsterfrø.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på levering af frø. Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores blomsterfrø, er du velkommen til at kontakte os på e-mail j-rose@seedcom.dk

eller på telefon 64 47 13 00

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

INFO​

Seedcom A/S

CVR: 28109903